Account di accesso
La Ricerca del Libro - Trovare facilmente i libri - ItaliaRicerca Libri - Costi di spedizione verso: Italia
Ricerca libri - ItaliaTutti i libri rari e di nuovi disponibili.

Soturiprinsessa - Kadonneen valtakunnan aikakirjat I
Confronta tutte le offerte

9789515680259 - E. E. Leivo: Soturiprinsessa - Kadonneen valtakunnan aikakirjat I
1
E. E. Leivo (?):

Soturiprinsessa - Kadonneen valtakunnan aikakirjat I (?)

ISBN: 9789515680259 (?) o 9515680255, in italiano, Books on Demand, Nuovo, eBook, download digitale

eBook per il download
Dal venditore/antiquario
Neito, joka halusi soturiksi. Varjagikauppias, joka menetti kaiken. Kuningas, joka halusi luoda dynastian. Uusi 800-luvulle ajoittuva jatkokertomus Kadonneen valtakunnan aikakirjat vie lukijan vauhdikkaaseen seikkailuun viikinkiajan Hämeeseen ja Karjalaan. Kun pienen erämaakylän kasvatti, kunnianhimoinen ja kipakka Emerentia päättää ottaa elämänsä ohjat omiin käsiinsä, hän ei aavista, mihin epätavallinen ratkaisu johtaa. Yhdessä veljensä Jaakon, Hakoisten linnavuoren päällikön henkivartiokaartin soturin kanssa hän tempautuu Hämeen mahtisukujen armottomaan valtataisteluun, jossa pian myös sisarusten henki on vaarassa. Samaan aikaan Skandinavian ryöstelevät soturikauppiaat uhkaavat syrjäisen Hämeen pitkään kestänyttä rauhaa, eikä aikaakaan, kun hämäläiset joutuvat puolustamaan asemiaan. Moni havittelee valtaa eikä yhteenottoa voi lopulta välttää. Miten käy Hämeen päällikkyyden? Kadonneen valtakunnan aikakirjat: I Soturiprinsessa (ilmestyy toukokuussa 2017 sähkökirjana ja kesäkuussa pokkarina) II Idän turkiskauppias (ilmestyy kesäkuussa 2017 sähkökirjana ja myöhemmin myös pokkarina) III Kuninkaan testamentti (ilmestyy heinäkuussa 2017 sähkökirjana ja myöhemmin myös pokkarina) Topias Leivon, kansankirjailijan ja perinteenkerääjän rakentamassa hirsituvassa lastuja Hämeen rikkaasta historiasta veistelee hänen lapsenlapsensa E. E. Leivo. Viikinkiajan arkeologiasta ammentava seikkailuromaani Soturiprinsessa on Leivon esikoisteos.
9789515680259 - E.E. Leivo: Soturiprinsessa
2
E.E. Leivo (?):

Soturiprinsessa (2017) (?)

ISBN: 9789515680259 (?) o 9515680255, in italiano, Books on Demand, Books on Demand, Books on Demand, Nuovo, eBook, download digitale

5,24 (US$ 5,99)¹(Spedizione gratuita, senza impegno)
in-stock
Dal venditore/antiquario
Neito, joka halusi soturiksi. Varjagikauppias, joka menetti kaiken. Kuningas, joka halusi luoda dynastian. Uusi 800-luvulle ajoittuva jatkokertomus Kadonneen valtakunnan aikakirjat vie lukijan vauhdikkaaseen seikkailuun viikinkiajan Hämeeseen ja Karjalaan. Kun pienen erämaakylän kasvatti, kunnianhimoinen ja kipakka Emerentia päättää ottaa elämänsä ohjat omiin käsiinsä, hän ei aavista, mihin epätavallinen ratkaisu johtaa. Yhdessä veljensä Jaakon, Hakoisten linnavuoren päällikön henkivartiokaartin soturin kanssa hän tempautuu Hämeen mahtisukujen armottomaan valtataisteluun, jossa pian myös sisarusten henki on vaarassa. Samaan aikaan Skandinavian ryöstelevät soturikauppiaat uhkaavat syrjäisen Hämeen pitkään kestänyttä rauhaa, eikä aikaakaan, kun hämäläiset joutuvat puolustamaan asemiaan. Moni havittelee valtaa eikä yhteenottoa voi lopulta välttää. Miten käy Hämeen päällikkyyden? Kadonneen valtakunnan aikakirjat: I Soturiprinsessa (ilmestyy toukokuussa 2017 sähkökirjana ja kesäkuussa pokkarina) II Idän turkiskauppias (ilmestyy kesäkuussa 2017 sähkökirjana ja myöhemmin myös pokkarina) III Kuninkaan testamentti (ilmestyy heinäkuussa 2017 sähkökirjana ja myöhemmin myös pokkarina)